Извънредни новини

Деян Дойнов и Николай Николов обявиха официално своите кандидатури за кметове в предстоящите местни избори 

Деян Дойнов ще се кандидатира за трети мандат 

Кметът на Община Сопот Деян Дойнов съобщи, че приема предизвикателството и ще се кандидатира за трети мандат. Той заяви, че решението му не е спонтанно, а дълго обмисляно и се основава на неговото чувство  за отговорност към всички, които вече са го подкрепили. 

„Гледам сериозно на задълженията и отговорностите си. Затова смятам, че и предизборната кампания е сериозно начинание. Това не е игра, не е цирк, не е забавление. Когато поех управлението на Община Сопот – Общината бе банкрутирала. Днес близо 10 месеца преди завършека на втория ми мандат Сопот и Анево нямат тези проблеми – те са финансово стабилни, развиват се и дават все повече възможности за добър живот. И друг път съм казвал – ние сме семейство, не защото Общината е малка, а защото ние, сопотненци, сме като герои от роман на Вазов – сплотени сме, когато трябва, караме се, когато не трябва, обичаме да спорим и да обсъждаме по кафенетата, но сме едно семейство и решаваме проблемите заедно“ сподели Дойнов. 

Той добави, че до 15-ти март  ще бъде  обявена листата със съветници, които ще ги подкрепят в следващия Общински съвет.

 Дойнов изрази надежда, че в следващия Общински съвет идеите за Сопот ще доминират над личностното его и тясно партийните интереси, съчетани в много от случаите с лични финансови интереси.

Кметът на  Анево  Николай Николов заяви своята пълна подкрепа към Дойнов като каза, че никога селото не се е развивало толкова добре.

 „Има още какво да свършим и вярвам, че хората сами ще преценят кой за какво става“ добави той.

Не пропускай

И тази година ВМЗ Сопот дава великденски бонуси на работниците и служителите

Бонусът е в размер на една минимална работна заплата за дружеството Допълнително възнаграждение, което работници …

Един коментар

  1. Само не разбра никой от коя политическа сила ще се кандидатират този път

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *