Гробищният парк в Сопот потъна в бурени и треви

Хората не могат да стигнат нормално до гробовете на покойните си близки

Снимки в социалните мрежи показват, че гробищният парк в Сопот е обрасъл с много високи бурени и треви. Хора, които са почистили около гробовете на техни роднини и близки трудно стигат до тях, защото пътечките  са се превърнали в “змиярници”.

Гледката възмути много хора в социалните мрежи и веднага последваха коментари кой е отговорен.

Сред коментарите има  хора, които изразиха съгласие, че всеки трябва да се погрижи за гробовете на своите близки, но такова чудо не е било. Още повече, че трябва да има и служители,  които  да се грижат за гробищния парк. 

“Алеите трябва да се окосят. Все пак да не забравяме, че всички сме смъртни и трябва да проявим уважение към паметта на близките си. Управлението на града  да си влезе в роля”.

“Имаме 2 гроба там и двата са изчистени, около тях също, но докато стигнеш до там си е цяло приключение, не мисля, че е мое задължение да си правя път до там!”, възмутиха  се местни жители

Има и коментари според, които ангажиментът да изглежда гробищния парк в такова състояние, е само и единствено на хората, които ходят, за да почетат паметта на своите близки, роднини или приятели.

Не пропускай

Блъснаха жена на пешеходна пътека в района на жп гарата в Карлово

Откарана  е в пловдивска болница Отново блъснат пешеходец в района! Жената е блъсната от джип …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *