ВМЗ продължава да инвестира в образованието и професионалната квалификация на своите кадри

Предприятието изпрати първия випуск, който се обучава по дуална система в ПГ “Заимов”

В навечерието на 24-ти май, Денят  на славянската писменост, българската просвета и култура, ВМЗ Сопот изпрати първия випуск  който се обучава по дуална система на обучение от ПГ „Ген. Владимир Заимов“ специалност „Мехатроника“, като част от учениците са изявили желание да започнат работа в дружеството, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Десетки са  вече и дипломираните инженери на Технически университет  София, Филиал Пловдив, завършили със съдействието на ВМЗ, които вече прилагат своите умения в предприятието.

ВМЗ продължава да подкрепя свои служители в повишаване на професионалното им развитие и през академичната 2023/2024-та година, съвместно с Химикотехнологичен и металургичен университет  София. Стартира прием за обучение в ОКС „Бакалавър“ и ОКС „Магистър“ в три специалности – Индустриална безопасност , Технология на високоенергийните материали и Инженерна електрохимия и корозия.

Припомняме, че от 1-ви  юли, за поредна година, стартира стажантската ни програма, даваща възможност на млади студенти без професионален опит да натрупат знания и умения в реална работна среда.

Не пропускай

Почина бившият кмет на Карлово инж. Христо Войняговски

Той напусна земния си път на 90 години Днес на 90 годишна възраст е починал …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *