Извънредни новини

ВМЗ Сопот с впечатляващо представяне на изложение ХЕМУС

Държавното предприятие представи богата гама от своята продукция

За пореден път “Вазовски машиностроителни заводи” ЕАД – Сопот бе сред основните участници на Международното изложение за отбранителни продукти и услуги „Хемус”, което бе официално открито в Международния панаир в Пловдив. И на това изложение ВМЗ се представи впечатляващо, с изключително богата гама от своята продукция.

В програмата на изложението бяха включени множество събития, като състезанието за иновации, научни изследвания, отбрана и космос “Хакатон”, което събра на едно място български експерти, работещи в европейските институции и организации за сигурност, отбрана и космос, където ВМЗ бе основен спонсор и връчи първата награда.

Със своята над 29-годишна история на богат опит,традиции и успех, най – голямото българско изложение на отбранителни продукти и услуги – „ХЕМУС” предлага уникални възможности за съчетаване на интересите на националните институции, въоръжените сили, българската отбранителна индустрия, европейските и международните производители и потребители, научните институции и академичната общност.

Не пропускай

Спира кампанията в помощ на Никол Радуйчева

Последната инициатива ще се проведе на 14-ти юни на стадион “Васил Левски” Последна инициатива в …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *