/ВИДЕО/ Цвета Караянчева,  ГЕРБ-СДС: Поемам ангажиминт за отпускане на средствата за наводнените карловски села

Водачът на листата за Пловдив област се срещна с избиритали в Община Карлово

“През изминалите 9 месеца комисията по бедствия и аварии можеше да бъде активна. Интересно е  защо през последните 5 месеца на тази година комисията не е заседавала нито един път, за да бъдат отпуснати 38 млн.лева, необходими за възстановяване на разрушената инфраструктура в наводнените села. 

Поемам ангажимент, ако получим доверие, да поискам незабавно да бъдат отпуснати средствата. 130 млн.лева е бюджетът на Междуведомствената комисия, средства има”, заяви водачът на кандидатската листа за народни представители Цвета Караянчева, издигната от коалиция  ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област.

Тя коментира, че през 2022-ра Кирил Петков като премиер и Минчев като председател на Народното събрание са обули ботуши и са били в селата, но след това работата не е довършена.

“Не можем да си играем със съдбите на хората. Моят начин на работа е такъв. В Пловдив област са 17 Общини. ПП не ги интересуват българските граждани, а само назначения и псевдореформи”, посочи Караянчева и добави, че Общините се нуждаят от проекти и финансиране на пътищата между селата, нови спортни и детски площадки.

Караянчева посочи , че в листата са хора, които са се доказали като професионалисти и всеки един от тях в парламента може да работи за решение на проблемите в  Общините.

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ -СДС са с номерр 22.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Осъдиха Община Сопот! Кметът не предостави публична информация за ремонта на площада

Решението е на Административен съд Пловдив,  окончателно е и не подлежи на обжалване Административен съд …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *