Извънредни новини

/ВИДЕО/ Карлово се обособи като тренировъчен център на конгломерата LG за тракторите LS за Източна Европа

Карлово вече се обособи като тренировъчен център на конгломерата LG за Източна Европа. Фирма “Сатнет” вече 12 години е официален представител на Южнокорейската марка LS за България, Гърция, Румъния, Македония и Кипър. Компанията бе домакин на професионално обучение, което се проведе от инженери на корпорацията LSMtron.

“Наши гости са представители от Гърция, Косово, Сърбия, Молдова, Румъния и Македония.В момента те са обучават по новата система на новия модел, който очакваме другия месец”, каза собственикът на фирма “Сатнет” Цеца Вангелова.

Съвместно със своите партньори, “Сатнет”, успя да се наложи на пазарите ка водещ лидер на селскостопанска техника за земеделците и техните стопанства. Карловската фирма вече години наред се ползва с огромно доверие сред партньорите, с които работи.

“За първи път съм тук. Сатнет е надежден партньор, на който вярваме. Те предлагат изключително професионална обстановка за провеждане на обучения. Чувстваме се комфортно и затова избрахме Сатнет и да бъдем тук”, заяви инженер Джон Ли, един от експертите, който бе един от провеждащите обучението.

На този етап обучението се провежда веднъж годишно, но фирмата има план професионалните срещи в бъдеще да се провеждат по-често. Обучението бе съчетано с посещения на исторически и културни места в региона като целта бе не само да се подобри качеството на обслужване на клиентите на “Сатнет”, но и да се използва възможността за промотиране на Карлово като бизнес и туристическа дестинация.

“Това е една изключителна възможност да промотираме нашия град, да запознаем нашите гости, които не са от България, с нашата култура и нашето историческо наследство. Всеки ден има организирани разходки в Стария град, Исторически музей Карлово, къща музей “Иван Вазов”, НМ “Васил Левски”, посочи Вангелова.

“Ходихме в града и сме много впечатлени. Пихме традиционно кафе. Опитахме продукти от роза. Бяхме на специални места”, каза Джон Ли.

След като получи най-новия продукт, фирма “Сатнет” ще започне маркетингова кампания. Повече за новия трактор и неговите характеристики може да откриете на фирмения сайт.

Не пропускай

Почина бившият кмет на Карлово инж. Христо Войняговски

Той напусна земния си път на 90 години Днес на 90 годишна възраст е починал …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *