/ВИДЕО/ Д-р Емил Кабаиванов отново влиза в битката за кмет на Община Карлово

Това обяви самият той тази вечер в Бухаловия хан

Д-р Емил Кабаиванов отново ще се кандидатира за кмет на Община Карлово на предстоящите местни избори през октомври.

“В края сме на един мандат твърде необичаен, наситен с много предизвикателства.

Едни мандат, който постави на изпитание нашата воля и възможностите ни. 

Благодаря на всички колеги и  общински съветници, защото успяхте да изградите градивно мнозинство” , посочи д-р Кабаиванов и добави, че не е очаквал, че ще се сблъска с Ковид пандемия, войната в Украйна, липсата на бюджет и невижданото до момента водно бедствие.

“Продължаваме да ликвидираме пораженията от бедствието. Над 30 улици, 3 наводнени села и още 4 засегнати. Три мостови съоръжения. Инфраструктурата се възстановява, но психиката на хората е най-тежкото последствие, с което трябва да се борим”, посочи Кабаиванов.

Той припомни, че през 2011 неговият екип е наследил 9,5 млн.лв задължения, а сега въпреки трудностите Общината реализира европроекти и ще продължи да подобрява условията на живот в населените места.

“Искаме да възстановим БКС. Спорили сме по много теми и запазихме човешките отношения между нас, и разбирателството. И ще продължим да бъдем едно ядро. Тази битка няма да я водя сам.  Ще спечелим изборите по правилата. Заедно ще успеем да направим следващата крачка- да  спечелим изборите по правилата”, заяви в заключение Кабаиванов.

Не пропускай

8 годишният Дорин Дашинов от Карлово спечели сребърен медал на  Акватлон  в Бургас

Той успя да се пребори с по-големите от него Състезателят на “Триатлет” Дорин Дашинов спечели …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *