Извънредни новини

/ВИДЕО/ Вежди Рашидов в Баня:Основният проблем на хората е бедността и безразборната растяща инфлация

Водачът на листата за областта от ГЕРБ-СДС се срещна с жители на карловския град Баня

Основният проблем на хората е бедността и безразборната растяща инфлация, която изпуснаха предишните управляващи. Това каза в Баня, водачът на листата за Пловдив област Вежди Рашидов от коалиция ГЕРБ-СДС.

“Това е една болка на хората, защото хлябът е свещен.Трябва хляб да се яде, а на хората вече не им стига и за сирене, олио и за лук. Тези хора искат просто 200 метра път, а не да газят в кал.Толкова ли много искат, аз не мисля, че искат толкова много.Тези хора искат да карат спокойни старини. Не министър да ми казва как няма да се вдига нищо, защото сме пред фалит. Работата на министъра е да създаде условия и да се развива икономиката, да се вдигнат пенсиите.  А за  фалит да се говори. Не може да се говори така за държава с 1300 годишна история”, заяви Вежди Рашидов.

Той посочи още, че  има населени места в България, в които не е стъпвал жив политик, а хората там имат проблеми със здравеопазването.

“Трябва да се създаде график и областните пунктове да обикалят малките села.Не може да си политик, отговорен и да допускаш това”, каза водачът на пловдивската листа на коалицията.

Заедно с кандадата за народен представител Данка Зидарова-Люртова, членове и симпатизанти се срещнаха с хора и посетиха пазара в Баня.

“Обещания няма да даваме, защото на нас ни трябва много сериозна подкрепа, защото лостовете да направим това, което искат хората, е във властта. Аз не си падам по празните приказки, затова ни е небходимо доверието на хората”, подчерта Вежди Рашидов.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 2!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Не пропускай

Продължава кампанията за набиране на средства за ремонт на НЧ “Христо Ботев” Калофер

Предстои третият благотворителен базар В града на гениалния поет и революционер Христо Ботев, за трети …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *