Управител на бар в Карлово: Шефът ми ме преби, защото си извадих болничен ВИДЕО Управител на карловски клуб твърди, че е бил пребит от шефа си, който след това го е завел при нотариус и го принудил да подпише записна заповед. Драмата се разиграла вчера сутринта в центъра на Карлово. 28-годишният Христо Шойлеков е пуснал жалба в Окръжна прокуратура и си е извадил медицинско свидетелство. Собственикът на бар "Ел Кубано" Анастас Анастасов се кълне, че "Ицо му бил като син и никога не го докосвал с пръст". Записната заповед била само проформа.
"В понеделник отидох на работа, дойде Анастасов и ме накара да го придружа до тях да натоварим една маса. Слязох долу в мазето и в следващия момент усетих удар в тила. Обърнах се, а Анастас ме нападна с юмруци и ритници. Паднах на земята, той ми каза да се изправя и продължи да ме удря" разказа Шойлеков пред репортер на TrafficNews.bg. След това шефът му го извел навън, завел го го при нотариус и го накарал да подпише записна заповед.
"Заплаши, че ще плати 300 лева на някакви хора, които ще ме сложат в инвалидна количка. Дори не знам какво подписах. Бях в шок" твърди Шойлеков. Причина за саморазправата според него е болничния лист, който той представил в понеделник. "Въпреки това продължих да ходя на работа, макар че гърбът бе боли зверски. Но Анастасов се ядоса и заяви, че той не иска да плаща болнични" казва управителя.
След това Христо се свързал с приятелката си и се върнал в Пловдив. Там отишъл в Съдебна медицина, където го прегледали, а след това пуснал жалба в прокуратурата.
"Повече няма да се върна на работа. Страхувам се за живота си" заяви управителя. Шойлеков, който преди това е работел в пловидските клубове "Бизар" и "Емементо", твърди, че Анастасов му дължи три заплати.
Собственикът на "Ел Кубано" отрича да е посягал да служителя си. "Аз това момче го гледам като син. А той вземаше пари от оборота. Липсват 2 800 лева. Накарах го да подпише, за да си вържа гащите и да не пипа повече. Не че съм мислел да му ги вземам тези пари" обясни в телефонен разговор Анастасов. "Взех го от улицата, дадох му заплата дето и шефа на завода не получава, но той е неблагодарник. Тези обвинения са конщунство. Той всичко може да каже- че съм го изнасилил, че съм извънземен! Каквото реши. Но нека ме погледне в очите преди да лъже" кълне се бизнесменът.
Според него Шойлеков действал по този начин по съвет на приятелката си. "Когато тя го освободи, той ще дойде и лее сълзи!" категоричен е Анастасов.
По случая е образувана прокурорска проверка.
Целият разказ на Шойлеков за инцидента гледайте във ВИДЕОТО./trafficnews.bg