Последен ден със слънце, през новата седмица - сняг в Карлово Неделя ще е последният ден, в който ще имаме възможност да се порадваме на слънцето, преди следващата седмица да ни донесе първия сняг за тази зима. Днес в Карлово се очакват температури от 2 до 8 градуса. Времето ще е предимно облачно, но все пак може и да ни се отдаде възможност да се порадваме малко на слънцето, особено в следобедните часове. До обяд обаче ще е облачно и са възможни слаби превалявания от дъжд.
Истински лошото време идва в понеделник, когато във вечерните часове под балкана отново ще превали. Въпреки че ще е облачно, температурите ще се повишат съвсем леко - ще са от 2 до 10 градуса. Първият ден от новата седмица ще донесе и сняг в София.
Във вторник снегът идва и в Карлово. Още от сутринта се очакват слаби снеговалежи, които ще продължат през целия ден. Температурите рязко ще паднат във втория ден от седмицата. Минималната стойност на термометрите ще е -2 градуса, а максималната - едва 4 градуса. В сряда се очаква следващия обрат във времето - отново слънце и старт на ново повишение на температурите. Но до сряда има време, така че подгответе се добре за мокрото и снежно начало на седмицата.