УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА – ЖИТЕЛИ НА С.КЛИМЕНТ!
В навечерието сме на един от най светлите християнски празници – Рождество Христово – празник, изпълнен със светла вяра в тържествуването на доброто. Магията на Коледа отново е тук и изпълва сърцата ни с обич и надежда за повече човешка топлина, взаимно уважение и по-добра настъпваща година. Коледа и Нова година - очаквани от малки и големи. Те са празниците на семейството, на обичта между стари и млади. В празничните мигове обикновено си правим равносметка на постигнатото през отиващата си година и посрещаме Новата с надежда! Надежда за по-добър живот на всеки, за повече късмет и щастие във всяко семейство и всеки дом.
За мен е удоволствие в навечерието на най-светлите празници да ви пожелая Новата година да бъде благословена със здраве, изпълнена с добри начинания и стимул за полезни дела! Нека 2018-а бъде година на осъществените добри намерения!
В този тържествен момент искам да изкажа благодарността си към всички онези, които помагаха в осъществяването на коледния базар. Със средствата от него ще изработим и монтираме светещ кръст в местността „Сивриджа“, кръстът символ на живот и спасение. Кръст, които ще ни закриля от злини и ще доказва нашата христова вяра. Тук е мястото да благодаря на всички, които се присъединиха към миналогодишната ни кауза, дариха средства и открихме паметник на св.Климент Охридски на стария мегдан. От този момент откривам новата дарителска кампания за издигането на кръста и всеки които желае може да помогне.
Адмирации към коледарската група, която миналата година дари средства за заграждане на минералния извор и през пролетта ще оградим мястото и ще го направим още по-добро за ползване.